3D Surround Integration Theatre HDD Player

Egreat M15 Ny 3D Surround Integration Hjemmebiograf HDD Media Player indbygget dobbelt HDD bakke Beskrivelse 1. Den integrerede intelligente hjemmebiograf kombinerer en Blu-ray-afspiller, en effektforstærker, et panoramisk lydsystem, en dekoder, en musikafspiller på masterniveau, en karaoke-afspiller og et netværk ...

Produktdetaljer

Egreat M15 Ny 3D Surround Integration Hjemmebiograf HDD Media Player indbygget i dobbelt HDD bakke

 

Beskrivelse

1. Den integrerede intelligente hjemmebiograf kombinerer en Blu-ray-afspiller, en magtforstærker, et panoramisk lydsystem, en dekoder, en musikafspiller på masterniveau, en karaoke-afspiller og en netværks-set-top-boks i et design, som er stærkt integreret, et-trins på plads og enkelt.

2. Brugervenlig Det kræver ingen ledningsudbedring, installationsfri og fejlfri fejl, hvilket fjerner problemer fra traditionelle hjemmebiografhøjttalere, komplicerede ledninger og kompliceret layout. Ødelæg ikke boligindretningen stil, stuen har ikke brug for ledningsudbedring, opsæt en privat biograf i en anden hastighed.

3. “Sound” har opnået ekstraordinære resultater. Den bruger TI's C6000 flydende lyd-DSP-hardware-dekodning og Burr-Brown high-fidelity digital effektforstærkerchip. Den samlede harmoniske forvrængning er mindre end eller lig med 0,3% (1 KHz, PO = 5W). Fuld, omhyggelig og dyb lydeffekter, ekstraordinær.

4.Bring din egen ægte film push-service, download med et enkelt klik på massivt skybibliotek med et klik; indbygget ægte filmkilde af høj kvalitet, ny film, specialfilm automatisk skubbe; mobil APP et-klik-push, oplev den mest direkte måde at finde film, se.

5.Panorama Sound 7.1.2 SoundBar-system, der integrerer flerkanalshøjttalere og forstærkere i en lang kasse, uafhængigt hulrum sikrer god isolering og opløsning, reducerer faseforvrængning og er udstyret med en op-lydende højttaler. Oplev flerkanals stereo immersiv surroundlyd, som om du er på scenen.


M15.4.1

M15.4.2

M15.4.3

M15.4.4

M15.4.5

M15.4.6

M15.4.7

M15.4.7


Hot Tags: 3d surround-integration teater hdd-afspiller, Kina, fabrik, leverandører, producenter, engros, tilpasset, køb, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like