TWS trådløse øretelefoner BT Øretelefoner

Produktfunktioner TW70: Rør ved headsettet, tag headsettet ud af opladningsrummet, og tænd det automatisk, sæt det i opladningsrummet til automatisk opladning. Støt siri-opkald. besvare / hænge op på telefonen; Skift sange; Lydstyrke op og ned. Model: TW70 bluetooth headset ...

Produktdetaljer


Produktfunktioner TW70: Rør ved headsettet, tag headsettet ud af opladningsrummet, og tænd det automatisk, sæt det i opladningsrummet til automatisk opladning.Støt siri-opkald.besvare / hænge op på telefonen;Skift sange;Lydstyrke op og ned.

Model: TW70 bluetooth headset

Farve: pink, grøn, hvid, sort

Bluetooth-løsning: Jerry

Horn: høj kvalitet ring højttaler lavet af ægte kobber

Hovedtelefonchip: AC6936D

Arbejdstid: 3-4 timer

Standbytid: 10 dage

Opladningstid: 40-50 minutter

Batterikapacitet til hovedtelefoner: Ren kobolt 40mAh

Batterikapacitet: 400mAh ren kobolt

Effektiv afstand: 10 + m

Totalvægt: 100g

Package størrelse: 7,2 * 4,4 * 10,3 cm (længde * bredde * højde)

Standard: Øretelefoner * 2 + opladningsboks + 3 par ørehætter + USB-opladningskabel + manuel + pakkeboks

Papkasse

Materiale: ABS + PC

1. Kom i gang

Træk headsettet ud for at tænde det, eller tryk og hold den nede i 5 sekunder for at tænde det.Rødt og blåt lys blinker til og fra.(Bemærk: Hvis opladningsrummet har været i standby i længere tid, vil det medføre, at opladningsrummet aflades, men headsettet kan stadig bruges normalt. Bare tænd for strømmen manuelt. Hvis dette sker, skal du trykke på knappen og holde den nede i 5 sekunder for at tænde

2. Sluk

Efter montering i opladningsrummet kan dækslet automatisk slukkes, eller du kan trykke og holde headset-knappen nede manuelt i 5 sekunder for at slukke for det.(Når enheden ikke er tilsluttet, slukkes den automatisk efter 3 minutter)

3. Bluetooth-parring

Når du har tændt, går den automatisk i parringstilstand.Når parringen er vellykket, blinker den blå lampe på venstre øre, og mobiltelefonen kan tilsluttes Bluetooth til brug.Når mobiltelefonen er tilsluttet, slukkes lampen.Find det relevante navn til Bluetooth-parringen "TW60" på telefonens Bluetooth-liste, og klik på "Opret forbindelse til parring".Omkring 3 sekunder af stemmemeddelelser angiver, at forbindelsen er vellykket.Hvis den samme telefon bruges igen, behøver du kun at tænde for headsettet, og telefonen afslutter automatisk forbindelsen og parringen.Hvis du bruger den til en anden telefon, skal du finde parringsnavnet "TW60" og klikke på "connect".

4. Opladningsvejledning

Når laderummet oplades, blinker den røde lampe i laderummet, og den røde lampe på laderummet lyser altid, når batteriet er fuldt opladet.ZhNår du oplader headsettet med opladerrummet, forbliver den røde lampe på headsettet tændt, og opladningsrummets blå lampe forbliver tændt.Når headsettet og opladningsrummet er fuldt opladet, bliver headsettet blåt, og lampen slukkes derefter.

5. Opkaldstilstand

Når headsettet er tændt og tilsluttet telefonen, skal du trykke på en knap på venstre og højre headset i 2 sekunder for at vække Siri, og begge headset fungerer samtidigt.Med et indgående opkald, vil du blive tilbudt en elektronisk tone + broadcast-nummer.Tryk på en vilkårlig knap til venstre og højre hovedtelefoner for at besvare opkaldet.Under et opkald skal du trykke på en knap til venstre og højre for at hænge hovedtelefonerne.Tryk og hold nede 2 S for at afvise opkaldet.

6. Centrale definitioner:

Tryk: play / pause, svar / fryse

Afvis opkald: Langt tryk i 2 sekunder

Dobbeltklik: venstre øre dobbeltklikke på den forrige sang, højre øre dobbeltklik på den næste sang

Tre-strike: Venstre-tre-strejke lydstyrken falder, tre-strike mængden af højre øre stiger

Langt tryk i 2 sekunder: Væk SiriHot Tags: tws trådløse øretelefoner bt øretelefoner, Kina, fabrik, leverandører, producenter, engros, tilpasset, købe, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like