Mini stereo tvillinger Tws trådløse ørepropper

mini stereo tvillinger tws trådløse ørepropper

Produktdetaljer

Mini stereo tvillinger tws trådløse ørepropper


Beskrivelse:

Den lette ministørrelse på 3,5 gram er perfekt til din øregang og giver dig en langvarig bærekomfort. Det garanterer stabilitet under træning. Med opladningsboks, let at opbevare og medbringe.

Berøring, batteridisplay, opkaldsfunktion, NFC-funktion, stemmestyring, supportmusik, flerpunktsforbindelse


Specifikation:

image


Produktbillede:01压缩高清版

 tws wireless earbuds bluetooth 5.0 touch

tws earbuds 5.0

tws wireless earbuds

Mini stereo tvillinger tws trådløse ørepropper


Q1. Om ledetiden? For prøveordre koster det 3-5 dage, før du modtager det af DHL. For bulkprodukter koster det 10-20 dage uden 3000 stk. I henhold til forsendelsesmåden. 1 stykke til test er også velkommen.

Q2. Jeg kan ikke lide dine standardfarver. Kan jeg vælge enhver farve til husene? Hvis ja, eventuelle ekstra omkostninger Vi har forskellige farver, du kan vælge en hvilken som helst farve, du kan lide. MOQ er 2000 pc'er uden ekstra omkostninger.

Q3. Har du nogen MOQ-grænse? For prøveordre er der ingen MOQ. Men vi foreslår at få 3-5 stk for at gøre dig indtryk af den gennemsnitlige kvalitet. For bulkbestilling, hvis du har brug for dit brugerdefinerede design af produkter og pakning, er MOQ 1000 stk.

Q4. Kan jeg have en prøve til og med forproduktion, før jeg sender dig ordren? Ja. Prøver kan til enhver tid sendes til evaluering, men fragt er på din godbid. Q5. Hvilke betalingsmetoder accepterer du? Vi accepterer Western Union, T / T, HSBC. Betalingsbetingelser: 30% tt, 70% før forsendelse, andre vilkår accepteres og kan tales Prøver: prøver, der er på lager, kan være gratis.


Whatsapp / Wechat: 86 15814031969

Hot Tags: mini stereo tvillinger tws trådløse ørepropper, Kina, fabrik, leverandører, fabrikanter, engros, tilpasset, købe, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like