Trådløst Bluetooth 5.0-headset med mikrofon

Trådløs type: Bluetooth-kontrolknap: Ja Stikketype: Trådløst supporthukommelseskort: Nej Bluetooth: Bluetooth 5.0 vandtæt: Headsettet er vandtæt IPX5 BRUGTID: 5 timer. batteriets levetid på en opladning

Produktdetaljer

Egreat trådløst Bluetooth 5.0-headset med mikrofon 2019

Funktioner :

En ny generation af Bluetooth 5.0, hurtigere og mere stabil

Redmi AirDots er udstyret med den nyeste Bluetooth 5.0-chip, dataoverførselshastigheden er op til 2 gange sammenlignet med den foregående generation, forbindelsen er hurtigere og mere stabil. Det er glattere at lytte til sange og spille spil.

Specifikation:

Batteri (litiumpolymer) 50mAh til øretelefoner; 500mAh til opladningskasse
LED-indikator Rødgrøn blå
NØGLE JA / MFB
Opladningsstik JA / pogopin
Opladningsboks udgangsspænding DC 5V 1A
MIC indbygget mikrofon
Materiale af øretelefoner PC


ægte trådløs stereo 1

image005image009

1. Bær behageligt: Trådløse øretelefoner er designet til at passe perfekt til dine ører, du føler dig ikke ubehagelig efter at have båret i lang tid.

2. TWS & Bluetooth 5.0: Ægte trådløst design med den nyeste Bluetooth 5.0-teknologi, der gør trådløse forbindelser mere stabile og hurtige.

3. Fantastisk musikkvalitet: Brug avancerede lydbehandlingsløsninger, giver ren lyd af høj kvalitet til kompatible enheder.

4. IPX7 Vandtæt ydeevne: IPX5 kvalitet vandtæt ydeevne er ikke bange for vandinfiltration. Det er perfekt til løb, jogging, vandreture, yoga, øvelser, motionscenter, fitness, rejser og osv.

FAQ:

Sp .: Hvor længe sender du varerne ud, efter at jeg har bestilt ordren?

A: Vi foretager forsendelsen inden for 24 timer efter, at din ordre er bekræftet, hvis den er standardordre. Hvis det er tilpasningsordre, afhænger leveringstiden af dine nøjagtige krav

Egreat trådløst Bluetooth 5.0-headset med mikrofon 2019

Hot Tags: in-ear trådløst Bluetooth 5.0 headset med mikrofon, Kina, fabrik, leverandører, fabrikanter, engros, tilpasset, køb, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like