I17 Mini TWS-øretelefoner ægte trådløse hovedtelefoner

Strømkapacitet vises på din til Iphone. Du kan se strømforsyningen når som helst, ikke bekymre dig om elektricitet, gør dit liv uden bekymring; En til to forbindelser, kan tilsluttes to mobiltelefoner på samme tid BT-headset, der er tilsluttet telefonen efter lukningen, og derefter åbne BT-headsettet vil automatisk oprette forbindelse til telefonen, mere praktisk;
Chat nu

Produktdetaljer

i17 Mini TWS øretelefoner Sport ægte trådløse øretelefoner Touch øretelefoner magnetisk opladningsboks 2019


Funktioner :

1.Auto parring,

2. Bluetooth 5.0

3. Hovedtelefoner med oplader

4. Dobbeltørne kan foretage telefonopkald, begge ører kan høre lyd.

5. Med højtidelighedshøjttaler, dyb stereo bas lydkvalitet.

6. Kraftigt støjafbrydende genaktiveringskredsløb (aktiv støjreduktion)


Detaljer om returpolitik

Købere kan returnere varen (e) for en tilbagebetaling inden for 7 dage fra den dag, varen / varerne blev modtaget, og køberen har råd til returforsendelsesomkostningerne. Varen (e) skal returneres i samme nøjagtige stand som når den blev leveret.

Købere kan modtage en delvis tilbagebetaling og opbevare varen (e), hvis de ikke er som beskrevet eller med kvalitetsproblemer ved at forhandle direkte med sælgeren inden for 7 dage fra den dag varen / varerne blev modtaget.


Produktvisning:

i22-07 压缩 高清 版

FAQ:

Hvordan parres der til første brug?

1. Engangsbrug: Rør ved MFB i ca. 6 sekunder ved begge ørepropper, indtil de blinker blåt og rødt skiftevis, tænd derefter for Bluetooth på telefonen for at søge i det nye udstyr og finde det tilsvarende Bluetooth-navn “TWS R / L” for at oprette forbindelse.

i17 Mini TWS øretelefoner Sport ægte trådløse øretelefoner Touch øretelefoner magnetisk opladningsboks 2019

Hot Tags: i17 mini tws øretelefoner ægte trådløse øretelefoner, Kina, fabrik, leverandører, fabrikanter, engros, tilpasset, købe, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like