Nyt produkt Trådløs telefonladning

1. Brug den nyeste trådløse opladningsteknologi, den maksimale udgangseffekt er op til 5w eller 10w, giver dig en ny og hurtig opladningsoplevelse. 2. Kan bruges som en justerbar mobiltelefonstand, der er egnet til at blive placeret hjemme, på kontoret og på hotellet, så de bedre imødekommer brugernes behov.

Produktdetaljer

Nyt design trådløs telefonladning

1 . Input: 5V / 2A, 9V / 1.67A (behov for at samarbejde med qc3.0 oplader
2. Output: 10W (max)
3. Materiale: ABS + PC + Silicon
4.Dimension: R5.016 * H1.85 (cm)
5. Enhedens emballagestørrelse: 145 * 110 * 29mm
6. Nettovægt : 0,17 kg Bruttovægt: 0,216 kg
Trådløs oplader til opladningsenhed er brugen af elektromagnetisk induktionsprincip, princippet og transformeren, gennem afsendelses- og modtagerenden placeret hver en spole, afsenderspolen i strøm til omverdenen under handling af elektromagnetiske signaler, modtagerens spole modtage elektromagnetiske signaler og det elektromagnetiske signal til elektrisk strøm for at nå målet om trådløs opladning. Trådløs opladningsteknologi er en speciel måde at levere strøm på, den har ikke brug for strømkabel, er afhængig af elektromagnetisk bølgeforplantning og konverterer derefter elektromagnetisk bølgeenergi til elektrisk energi og til sidst indser trådløs opladning.


Produktdetaljer:

Spørgsmål: Hvor længe er din produktgaranti?

A: 12 måneder for garantien

Spørgsmål: Hvornår kan jeg hente produktet?

A: Normalt sender vi dit produkt ud, når du har betalt, det koster din 5-7 arbejdsdag.

Spørgsmål: Kan jeg bestille prøve?

A: Ja, det kan du


Hot Tags: Nyt produkt Trådløs telefon strømopladning, Kina, fabrik, leverandører, producenter, engros, tilpasset, køb, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like