Bedste bærbare trådløse oplader 10W

1. Bærbart, attraktivt design, der giver nem adgang til din smartphone under opladning. 2. Modet og stærkere design og anvendelse af hurtigladningsteknologi vil være bedre for dig at nyde din daglige liv.

Produktdetaljer

bedste bærbare trådløse oplader 10W 2019

Specifikation

1. Input: 5V / 2A, 9V / 1.67A (behov for at samarbejde med qc3.0 oplader
2. Output: 10W (max)
3. Materiale: ABS + PC + Silicon
4.Dimension: R5.016 * H1.85 (cm)
5. Enhedens emballagestørrelse: 14,5 * 11 * 2,9 cm
6. Nettovægt: 0,17 kg Bruttovægt: 0,216 kg
Funktioner :

1. Trådløs opladning: kompatibel med mobile enheder med indbygget QI-modtager, såsom iPhone 8, 8 Plus, X, Xs XR Xs Max og Galaxy S9, S9 +, S8 Active, Note8 osv.

2. Kablet opladning: kompatibel med de fleste mobile enheder.

3. Når den mobile enhed er fuldt opladet, skal du fjerne den mobile enhed fra opladerfoden.

4. Fungerer til Galaxy Note5 / s6 edge Plus / s7 / s7 edge / s8 / s8 Plus


Detaljer om returpolitik

Købere kan returnere varen (e) for en tilbagebetaling inden for 7 dage fra den dag, varen / varerne blev modtaget, og køberen har råd til returforsendelsesomkostningerne. Varen (e) skal returneres i samme nøjagtige stand som når den blev leveret.

Købere kan modtage en delvis refusion og opbevare varen (e), hvis de ikke er som beskrevet eller med kvalitetsproblemer ved at forhandle direkte med sælgeren inden for 7 dage fra den dag varen / varerne blev modtaget.

Billeder:

Varsel:

Forsendelse :

1. Vi vil diskutere forsendelsesdetaljerne med vores kunder og valgte den bedste mulighed og derefter hjælpe dem med forsendelsen.

2. Vi accepterer også afhentning fra vores firma af transportøren, der samarbejdede med vores kunder og fik en tilladelse fra vores kunder.

3. Generelt vil vi bruge DHL, UPS, EMS, FEDEX, TNT eller luftfragt, hvis det er nødvendigt ved at sende til søs, kan vi diskutere sammen. til DHL, UPS, har brug for ca. 4-5 dage til levering, Fedex, ca. 3-6 dage.

1) Hvor lang tid tager det at levere varer?

*** Vi leverer varerne inden for 3-5 dage til usb-kabler og telefonsag, andre varer tager måske lidt flere gange at teste og forberede, vi leverer varerne inden for den frist, som begge parter var enige om.

2) Hvilken type emballage tilbyder du?

*** Vi pakker varerne godt med eksporterende pakker for at sikre, at alle varer er i god stand under opbevaring og levering.

3) Hvilke placeringer kan du sende til?

*** Vi kan sende varerne til hele verden, hvis den udtrykkelige måde kan levere det.

BEDSTE BORTEBARE TRÅDLØS LADER 10W 2019

Hot Tags: bedste bærbare trådløse oplader 10w, Kina, fabrik, leverandører, producenter, engros, tilpasset, købe, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like