Batterioplader til mobiltelefoner

1. Brug den nyeste trådløse opladningsteknologi, den maksimale udgangseffekt er op til 10w 2. Kan bruges som et justerbart mobiltelefonstativ, der er egnet til at blive placeret hjemme, på kontoret og på hotellet, bedre imødekomme brugernes behov. 3. Ekstra USB-output, kan oplade to mobile enheder på samme tid, den maksimale output er 5V 2A. 4. Velvalgt ABS + PC-materiale og antislip siliciumdyner under basen giver en stabil overflade, så den hurtigt falder og oplades.

Produktdetaljer

Trådløse batterioplader til mobiltelefoner 2019

Pakkeoplysninger:

1. Kartonstørrelse: 40L * 37W * 33H (cm)

2. Mængde: 40 stk / ctn

3. Bruttovægt : 14,4 kg / ctn

4. Enhedsemballage inklusive:

1 stk x trådløs strømbank,

1 stk x Brugervejledning,

1 stk x almindelig kasse


funktion:

1. Let at bruge. Med kombinationen af blødt TPU og ABS-materiale vil det være nemt at installere eller fjerne din telefon. Sænk fejlen ved fejlfunktion virkelig.

2. Slip af kabler og nyd en helt ny trådløs opladningsoplevelse.

3. Udvidet batterilevetid på din telefon op til 80%.

4. 360 ° beskyttelsesetui giver optimal skærmbeskyttelse med 8mm hævet kant

5. Let adgang til lynhavn. Du kan lytte til musik eller tage opkald, mens du holder telefonen tændt samtidig.

6. Smart Led-indikator. Let at kontrollere, hvor meget juice der er tilbage ved at trykke på tænd / sluk-knappen 3 sekunder for at tænde / slukke, inden du går.

7. Opladerprioritet. Hvis telefonen er installeret i batterikassen, vil den først oplade telefonen. Når telefonen er fuldt opladet, oplades den batterikassen.

8. Slankt og bærbart design. Det passer godt til din hånd og lomme, og du føler ikke for meget vægt.

Bemærkninger:


Forsendelse :

1. Vi vil diskutere forsendelsesoplysningerne med vores kunder, og valgte den bedste mulighed og derefter hjælpe dem med forsendelsen.

2. Vi accepterer også afhentning fra vores firma af transportøren, der samarbejdede med vores kunder og fik en tilladelse fra vores kunder.

3. Generelt vil vi bruge DHL, UPS, EMS, FEDEX, TNT eller luftfragt, hvis det er nødvendigt at sende med søen, kan vi diskutere sammen. til DHL, UPS,

har brug for 4-5 dage til levering, Fedex, ca. 3-6 dage.

Betaling:

1.Betalingstid: T / T, West Union, Paypal, Ali Trade Assurance

2. Leveringstid: 5-10 arbejdsdage efter lille ordre, 10-20 arbejdsdage til masseordre

3.Pakning: Hvid æske, blister, farveboks, Tilpas pakke!Produktbillede:

FAQ:

Detaljer om returpolitik

Købere kan returnere varen (e) for en tilbagebetaling inden for 7 dage fra den dag, varen / varerne blev modtaget, og køberen har råd til returforsendelsesomkostningerne. Varen (e) skal returneres i samme nøjagtige stand som den var leveret.

Købere kan modtage en delvis refusion og opbevare varen (e), hvis de ikke er som beskrevet eller med kvalitetsproblemer ved at forhandle direkte med sælgeren inden for 7 dage fra den dag varen / varerne blev modtaget.

● Vi accepterer ingen grund til at tilbagebetale.

● Hvis produktet har kvalitetsproblemer, kan du tage billeder til os. Når vi bekræfter det, giver vi dig et tilfredsstillende svar og refunderer dig den beskadigede del.

● Se ovenstående vilkår, når du har foretaget en ordre.


Hot Tags: batteriopladningspuder til mobiltelefoner, Kina, fabrik, leverandører, fabrikanter, engros, tilpasset, køb, fremstillet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like