Android TV Box 1GB + 8GB Android 7.1 4K Smart TV Box 64bit Quad Core

MXQ Pro er en smart Streaming Media Player med Android 7.1 OS, der drives af Quad core. Amlogic S905X 64 MXQ PRO TV BOX har 4 USB-porte med høj hastighed (2.0), understøtter U DISK og USB HDD. Tusindvisede tilføjelsesprogrammer kan downloades fra google-markedet . Det understøtter 2,4 GHz Wi Fi-forbindelse fjernbetjening uden batteri: Høj følsom smart fjernbetjening, frostet, fremstillet af importeret hudvenligt materiale såvel som svedtæt. Venlig påmindelse, vær venlig at sikkerhedskopiere alle data og apps, før du nulstiller alt, hvad der skal gå, efter du har lavet fabriksopsætning

Produktdetaljer

MXQ PRO Android TV Box 1GB + 8GB Android 7.1 4K Smart TV Box 64bit Quad Core 2019


  • MXQ PRO tv-box er baseret på Android 7.1 OS, med høj hastighed og glat, understøtter indbyggede applikationer som YouTube, Netflix, Skype etc.

  • HDMI 2.0-stik: Du kan gå direkte for at lade dit tv og X96 TV-box være tilsluttet via et HDMI-kabel og oprette din hjemmebiograf til den bedste 4K x 2K Full HD multimedieoplevelse.

  • Bred applikation: Den integrerede den nyeste medieafspillers software, med fulde funktioner i multimedieunderholdning, Støtte det store flertal af Android APP

  • Hardware dekodning kan spare 50% båndbredde ressourcer, så du kan se 4K filmen glat.

  • DDR3 1GB RAM og EMMC 8GB ROM giver højere hastighed til at gennemse hjemmesiden, spille spil, køre APP'er, se film glat og give mere plads til at downloade APP'er, film, musik, spil osv. Fantastisk hjemmebiograf og spiloplevelser.


Kommentarer:

Jeg ville bedømme det som et 5 stjernet til det nice interface layout og box speed. Jeg ville bedømme det en 3 stjerne for de installerede apps, de er crap, jeg afinstallerede alt andet end chrome og playstore, installerede min egen kodi 17.6 fra en apk-fil. installeret addons fra tilføj en kilde, fungerer perfekt. hukommelsesforbruget er 20% lavere efter den afinstallerede junk og mine installerede programmer. Også med 7.1 android kan du nemt gøre dit Micro SD-kort del af den interne hukommelse til stor mængde opbevaring, men så er den bundet til enheden og kan ikke fjernes, da den nu er fastgjort til denne enhed. interessant at få et hukommelseskort til at arbejde, du skal formatere som en del af android 7.1-systemet som internt drev, så vil noget hente til SD-kortet, så du først har formateret SD-kortet til internt lager. Ethernet er meget hurtig, wifi er træg, men ikke værre end nogen anden af disse bokse. Synes ingen af disse værker meget gode ud af kassen, bare glad for at jeg kan tinker på dem og få dem til at køre hurtigt og arbejder meget godt, tager cirka en time til 90 minutter. afinstallation og installation for at få disse bokse helt rigtigt, dette er min femte boks jeg har gjort denne 2, alle forskellige mærker og OS-system på 5,1 og nu 7,12.


OS: Android 7.1

CPU: Quad Core ARM Cortex A53 @ 2GHz

GPU: Penta-core Mali-450MP GPU @ 750MHz

Hukommelse: DDR3: 1GB

Flash: Emmc: 8GB

WiFi: IEEE 802.1.1 b / g / n AC 2.4G

FAQ:

1. Spørgsmål: Har denne enhed skærm-spejlfunktion?

Svar: Tak for dit spørgsmål.

Ja, men du skal downloade en spejlvendelsesapp.


2. Hvad er en tv-boks?

En tv-boks er Smart Box, som du kan oprette forbindelse til internettet ved hjælp af wifi eller en Ethernet-port. Du slutter derefter kassen til dit tv ved hjælp af et HDMI-kabel. De fleste tv-kasser kører på Android-operativsystemet.


M XQ PRO Android TV-boks 1GB + 8GB Android 7.1 4K Smart TV Box 64bit Quad Core 2019

Hot Tags: android tv-box 1gb + 8gb android 7.1 4k smart tv-box 64bit quad core, Kina, fabrik, leverandører, producenter, engros, tilpasset, køb, lavet i Kina

Undersøgelse

You Might Also Like